Skip to main content

חדש: חיבורים נוספים לקלוד - לאיש צוות, לסוכנות, או למישהו שעוזר לכם - עם הרשאות מבוקרות

אחד הדברים הכי מבוקשים מאז שהשקנו את שירות ה-MCP:

עד עכשיו לכל אתר היה חיבור אחד לקלוד, עם טוקן אחד.
אם רציתם שגם איש הצוות שלכם, או הסוכנות שמטפלת לכם באתר - יוכלו לעבוד עם קלוד באתר שלכם, היו שתי אפשרויות פחות-מוצלחות: לתת את אותו הטוקן (וזה הטוקן של האדמין, עם גישה מלאה) או להגיד "לא".

עכשיו יש דרך נכונה.

מה חדש (במסלול Pro):
בעמוד ניהול המנוי יש כרטיס חדש - "חיבורים נוספים".
כל לקוח Pro יכול ליצור עד 5 חיבורים נוספים לאתר שלו. כל חיבור מקבל:

  • טוקן משלו (אז ביטול של חיבור אחד לא משבית את האחרים)
  • משתמש WordPress משלו (שאתם בוחרים מתוך המשתמשים הקיימים באתר - עורך, מנהל CRM, ניהול מלא)
  • מתווסף App Password משלו (נוצר אוטומטית, מוצפן, חסום אם תבטלו את החיבור)
  • תיוג משלו ב-audit log (אז אתם רואים מי עשה מה)

ההרשאות באמת עובדות
זה לא רק קוסמטיקה.
אם נתתם חיבור למישהו עם תפקיד "עורך תוכן" באתר - הוא יראה רק את הכלים של עריכת תוכן (פוסטים, עמודים, תמונות). הכלים לעדכון הזמנות WooCommerce, מחיקת אנשי קשר ב-CRM, או עריכת snippets פשוט לא יופיעו אצלו. אם נתתם חיבור למנהל CRM של FluentCRM - הוא יראה את הכלים של FluentCRM, אבל לא את כלי החנות.

הסינון רץ אוטומטית לפי ההרשאות של אותו משתמש WordPress. בלי הגדרות, בלי מטריצה.

למי זה מתאים?

  • מי שיש לו VA או עוזרת וירטואלית שעובדת עם קלוד באתר
  • מי שעובד עם סוכנות שיווק ורוצה לתת להם גישה לכלי CRM בלבד
  • מי שיש לו צוות פנימי עם תפקידים שונים (אחד מטפל בתוכן, אחד ב-CRM)
  • שיתוף בטוח של קלוד עם בן/בת זוג שעוזר עם האתר

ולמי שיש לו דאגות לגבי אבטחה - בכל יצירת חיבור חדש נשלח אליכם מייל עם פרטי החיבור והוראות ביטול.
גם אם יצרו חיבור בטעות (או לא בטעות), אתם תדעו ותוכלו לבטל בלחיצה.

הצעד הראשון לקראת ניהול צוות סביב הקלוד שלכם.

חדש: חיבורים נוספים לקלוד - לאיש צוות, לסוכנות, או למישהו שעוזר לכם - עם הרשאות מבוקרות